Cautare

61907 de rezultate pentru "romanii se pot descurca in orice situatie daca respecta cei 3r de care vorbea dalai lama" (4.21 secunde)
Toamna anului 2008 va aduce noul BMW 520d Touring (177 CP, 140 g CO2/km, 5,3 l/100 km), care combina respectarea standardelor Euro 5 referitoare la emisii cu placerea de a conduce, siguranta si confortul la scara înalta în München.
Domnul Basescu nu respecta nimic Aflat, miercuri, la Targoviste, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca Traian Basescu nu isi respecta statutul de presedinte al tarii.
Marile companii din Craiova se întrec în acordarea de prime salariatilor, asa cum sunt prevazute în contractele colective de munca.
Romanii au o parere proasta despre majoritatea functionarilor publici. Ziarul Gandul prezinta ultima experienta a guvernatorului BNR, in economia reala, dar si extrase din uluitorul raport semestrial al Autoritatii Nationale a Functionarilor Publici.
Cursuri pentru initierea spargatorilor se transmit in comunitatile informationale din Romania * Cei interesati au acces la manuale si filme didactice * Acestea sunt pe intelesul tuturor * Legislatia nu reglementeaza accesul si detinerea acestor materiale * Cei interesati pot cumpara si celebrele pontoarce, la un pret de nimic * Spargatorii profesionisti se pot informa fara restrictii despre conditiile de participare la Campionatul Mondial al Spargatorilor Prima data au fost incuietorile.
Ponta despre dosarul de la DNA:
Inspectoratul Teritorial de Munca Bihor, impreuna cu Garda Financiara Bihor, a pornit, pe 25 septembrie, o ampla actiune comuna de verificare a modului in care agentii economici bihoreni respecta salarizarea, daca acestia respecta termenele de plata a datoriilor, mai ales acolo unde exista retinere la sursa, daca firmele incheie contracte de munca, identificarea persoanelor care lucreaza la negru, cati angajati sunt incadrati cu salariu minim pe economie si cat castiga la negru pe deasupra s.a.
ADRIAN NASTASE, EXECUTAT SILIT Judecatoria sectorului 1 a admis cererea Inspectoratului pentru Constructii de executare silita a lui Adrian Nastase.
În actuala societate, în care mobilitatea muncii este ceva obisnuit, angajatii sunt tot mai dispusi sa-si schimbe orasul de domiciliu, daca prin acest lucru au acces la slujba dorita.
Actrita si regizoarea este indignata de documentarul despre imigrantii romani difuzat de postul britanic Channel 4! Actrita si regizoarea Delia Antal este stabilita de zece ani la Londra dar nu a uitat nicio clipa ca este romanca.
Popor in clasamentul fericirii De ce s-a nimerit sa fie-asa Popor suit frumos in seaua firii Sa fii descalecat si umilit Pus jos in clasamentul fericirii?
In a treia zi a Forumului, Ion Iliescu a participat la panelul: 'Migratie si Securitate', prezidat de Jaques Barrot, Vice-Presedinte al Comisiei Europene. Prezentam in continuare textul alocutiunii.
De ce in sarcina esti predispusa la anemie? Fierul in sarcina este esential pentru producerea hemoglobinei, proteina din compozitia globulelor rosii, care transporta oxigenul catre celule. Necesitatile organismului pentru fier cresc semnificativ in sarcina.
Prostata este o glanda din sistemul reproducator masculin care produce majoritatea lichidului din care este alcatuita sperma. Glanda, de marimea unei nuci, este localizata sub vezica urinara a barbatului si inconjoara partea superioara a uretrei, tubul prin care circula urina de la vezica.
Calea norilor albi, ca marturie vie si descriere a unui pelerinaj in Tibet in decursul ultimului deceniu de independenta si de traditie culturala nestirbita, este incercarea de a implini aceasta datorie, atat cat lucrul acest e posibil in cadrul experientelor si impresiilor personale.
La Rendlesham au fost calatori in timp?
In general, explicatia romaneaca a unui vis cu bani este ca acestia inseamna vorbe, adesea aceste vorbe nefiind prea bune. Pentru romani, a visa bani insemna ca vei avea parte de multe vorbe, ca vei fi ametit cu vorbe, ca vei auzi multe vorbe goale.
"Voi lupta din rasputeri sa ai dreptul sa nu fii de parerea mea" (Ion Ratiu) Evenimentele in derulare din Kosovo au declansat pe mapamond reactii previzibile si au incins viata politica romaneasca.
De la smartphone-uri la ceasurile inteligente: Ce gadgeturi prefera romanii? Daca e vorba sa isi cumpere un gadget, cei mai multi dintre romani viseaza la un smartphone de ultima generatie.
Am cititi pe catchy.ro un text care m-a pus pe ganduri. ... Tineti-va, naibii, hormonii in frau! ... Desi nu este chiar o poveste de amor, cred ca nu va veti plictisi daca o cititi si dvs.
google-analytics.com